U slovenske uzajamne fondove u travnju 13,8 milijuna eura

Bez autora
May 17 2010

Slovenski uzajamni fondovi u travnju su zabilježili 13,8 milijuna eura neto priljeva, što je istovremeno bio deseti mjesec zaredom s pozitivnim neto priljevima. U uzajamnim je fondovima skoro 2 milijarde eura imovine, govore najnoviji podaci Agencije za tržište vrijednosnih papira (ATVP). Upravitelji obvezničkih fondova također su imali dobar mjesec budući da su zabilježili 2 milijuna eura priljeva. U dioničke se fondove istovremeno slilo 12,2 milijuna eura. Mješoviti su fondovi imali više odljeva nego priljeva. ATVP je također objavio da su slovenski uzajamni i mirovinski uzajamni fondovi izloženi prema grčkim obveznicama s 0,3 posto imovine.

U slovenske uzajamne fondove u travnju 13,8 milijuna euraSlovenski uzajamni fondovi u travnju su zabilježili 13,8 milijuna eura neto priljeva, što je istovremeno bio deseti mjesec zaredom s pozitivnim neto priljevima.

U uzajamnim je fondovima skoro 2 milijarde eura imovine, govore najnoviji podaci Agencije za tržište vrijednosnih papira (ATVP).

Upravitelji obvezničkih fondova također su imali dobar mjesec budući da su zabilježili 2 milijuna eura priljeva. U dioničke se fondove istovremeno slilo 12,2 milijuna eura. Mješoviti su fondovi imali više odljeva nego priljeva. ATVP je također objavio da su slovenski uzajamni i mirovinski uzajamni fondovi izloženi prema grčkim obveznicama s 0,3 posto imovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik